Även en yogafröken har sina svagheter

I morgon fredag ställer jag in samtliga yogapass. Detta för att jag har jobbat lite väl hårt det sista och tänjt på gränsen av vad jag klarar av. Jag har varit utbränd tv å ggr i mitt liv och jag planerar inte att gå.tillbaka dit igen. Därför lyssnar jag nu på kroppen och tar iaf en dag för återhämtning. Jag hoppas ni förstår.

På söndag planerar jag att ha yinyoga med klangskålar. Och nästa vecka börjar vi med hatha yoga på tisdagar. Den tiden är ett test. Vi får se hur det tas emot  då mjuk yogan är flyttad till 17:15. Skrik till om ni tycker det är uppåt väggarna galet med tiderna. Jag lyssnar.

Sköt om er ❤

Namasté Vanja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.