Sagt om Yinyoga Life

Tänk att första passet efter uppehållet kan göra sådan skillnad med en gång! Längtar till nästa gång :)
~Jenny Tigerberg~

Vanja, det är helt otroligt! Jag känner mig som en ny människa idag, precis samma feeling som då, för något år sedan.
Det är näst inpå magi för mig… Så god sömn, inte lika stel (faktisk nästan inte alls) och pigg som en lärka. Namaste ?
~Michael Larsson~

Värt att testa om man inte gjort de! Får tillbaka lugnet och rörligheten :)
~Gustav Buder~

Underbara, genuina pass och omtanke rakt igenom.
~Jennie Lann~

Har ej haft ont i ryggen sen jag började hos Vanja, bara toppenbetyg!!
~Maria Beltin~

Yoga har jag tidigare prövat på samma sätt som andra träningsformer – via gym och satsningar på jobbet (HR).  Via Friskis&Svettis provade jag en tid mer regelbundet.

Under många år har jag levt ett liv med för mycket stress, vilket lett till övervikt, sömnsvårigheter, stresskänslighet och värk i mina leder.

Förra hösten hittade jag yinyogalife studion via webben och gick dit för att pröva. För mig var det väldigt positivt att första gången bjöd Vanja på, alltså inga kostnader för dig som testar.
Gillade den lugna och trygga formen med meditativa inslag – så bestämde mig för att gå varje vecka.  I år har jag köpt terminskort och är på yinyoga 2-3 ggr/vecka.

Vanja är som person generös, spontan och ger inspiration. Studion är ombonad och i balans – före varje pass bjuds man på varmt att dricka samt lite tilltugg. Ofta blir detta en mysig stund med småprat.

Som yogalärare uppskattar jag Vanja framför allt för hennes tydlighet och lugn. Varje vecka har passen ett tema/syfte som vi får ta del av. För mig är det ett stort plus att det är väl förberett. Varje övning får vi också alternativ – då det inte finns rätt eller fel – bara olika. Passen avslutas med avslappning.

Effekterna för mig är mindre smärta, framför allt i mina händer och fötter. Jag sover bättre, kommer i säng i tid och är piggare på morgonen. Känner mig lugnare och ”mjukare” både i mina leder och i min person.
Via studion och Vanja har jag även blivit inspirerad till andra hälsosamma val.

Rekommenderar gärna andra att pröva – har fått med mig sambo och arbetskamrat.
~Karin Pettersson~

Jag är så otroligt tacksam att våra vägar har korsats Vanja, dels för att du är en så fin människa och dels för att Din underbara yinyoga kommit in i mitt liv som hjälper både kropp och själ att lugna ner sig.
Yinyogan är en lugn form av yoga men kan samtidigt vara utmanande i vissa positioner, den har hjälpt mig att få upp nedtryckta känslor i form av tårar vilket känns jätteskönt efteråt. Den har även hjälpt mig att stilla mitt sinne, fått en mjukare kropp och en större kroppskännedom.

Vanja är en underbar person som har stor och djup kunskap inom yoga, kost och hälsa vilket hon gärna delar med sig av. Tack! Det märks att hon har tänkt igenom alla sina pass och bygger dem på olika teman men kan ändra passets uppbyggnad efter gruppen hon har framför sig, vilket jag upplever mycket respektfullt och ödmjukt. Under passen ger hon tydliga instruktioner och med sin lugna behagliga röst hjälper hon oss mentalt genom de lite mer utmanande positionerna som varvas med endast ljudet av stillsam österländsk musik. Om någon justering behövs går hon runt och hjälper till att hitta rätt men hon betonar att i Yinyogan finns egentligen inget som är rätt eller fel, utan bara olika varianter då alla kroppar har olika förutsättningar. Varje position avslutas med fridfulla fina klangljud från hennes tibetanska klangskål. Ett stort plus är att passen avslutas med en längre skön vila, emellanåt får vi även en guidad andningsövning innan vilan.

Yinyoga Life’s studio är mysigt inredd, med sin behagliga färgsättning, vackra Buddhor och andra fina detaljer. I denna studio finns även mycket hjälpmedel att använda under passet, bla. i form av bolster, block och remmar. Här bjuds det alltid på något varmt att dricka och naturliga goda snacks före och efter passen.

Jag upplever det som en extra frihet att själv välja när jag vill gå på yoga, jag binder inte upp mig på en kurs som är en viss dag och tid, utan får fritt välja på alla hennes pass, det känns väldigt generöst.

Bra parkering i anslutning till lokalen.

Jag kan varmt rekommendera Yinyoga Life till alla!

Namaste
~Karin Wallin~