Terapeuter

Här nedan presenteras alla terapeuter som finns under Yinyoga Life.
För att boka behandlingstid kontaktar du den terapeut du vill gå till.

 

Lena TörnqvistJag heter Lena Törnqvist ock kommer att ha min klinik på YinyogaLife i höst o det ska bli jätteroligt❤

Hälsa o utbildningar har varit mitt intresse i livet ock jag har gått många utbildningar genom åren.
Jag är i grunden massör ock har varit spaterapeut i många år.
Mitt första samarbete var med en akupunktör ock det är en stor erfarenhet.
Att arbeta holistiskt innebär att vara en detektiv för att hitta grundproblemet till fysiska symtom.
Att nerver o muskler ock cirkulation fungerar samt att kroppens utrensingsorgan är optimala ock framför allt psyket påverkar mycket i vår kropp hur vi mår.
I det sista har jag läst o fokuserat på fascian/bindeväven som vänder ner på nya forskningsrön med smärta o värk, alltså bra med yoga….Det händer mycket just nu med forskning som pågår med just fascian där mycket är kopplat till problem med rörelseapparaten.
Jag kommer att jobba med en maskin som påverkar fascian, nerver o musklerna
Atlasbalans
Fasciavågsbehandling
Medicinsk Laser
Herba Plus metodiken/örter
Näring o kosttillskott
Ansiktszonterapi för hälsa o skönhet
Indian head massage
Massage
Vill hälsa alla välkommen till mina behandlingar 🤗
Hoppas vi ses

Kram Lena

070 – 96 58 785

Henrik Stjernqvist

Jag heter Henrik och är utbildad hos Axelsons gymnastiska institut i Göteborg och Stockholm samt certifierad massör enligt branschrådet Svensk Massage regler.

Hos mig kan du få klassisk massage som får dina trötta, ömma och stela muskler att bli mjuka och smidiga igen. Som komplement till massage eller som enskild behandlingsmetod använder mig både av koppning och medicinsk laser i mina behandlingar.

Verksamheten kommer succesivt att utvecklas och under hösten 2018 kommer även hypnoterapi finnas tillgängligt.

Titta gärna in på min hemsida: www.hstjernqvist.se

Varmt välkomna till mig!

Annika Döse 

Välkommen till Flow! I vår kropp strömmar ett konstant flöde av energier som påverkar hur vi faktiskt mår. Om dessa energier blockeras i t ex vårt meridiansystem, i våra chakran kan det leda till att vi känner oss nedstämda, ont i kroppen, sömnsvårigheter eller liknande.
Genom energibehandlingar som healing har jag hittat en metod att hjälpa människor och som certifierad EFT-coach erbjuder jag en behandlingsteknik och terapiform där du snabbt märker en förbättring som du inte trodde var möjligt. Med dessa behandlingsmetoder vill jag uppnå ett fritt flöde i din kropp för att nå ett förbättrat välmående.
Hoppas du tycker att detta låter spännande och är något som kan hjälpa just dig? Tveka inte att ta en kontakt med mig så möts vi.
Du bokar enklast din tid i länken nedan och du finner mer information om mig och mina behandlingsformer på min hemsida. Välkommen!

Boka tid https://www.bokadirekt.se/places/flow-16707
Annika mobil: 076-815 88 66
Mer info om mina behandlingar: http://www.flowbehandlingar.se/ 
Följ mig gärna på Facebook och Instragram.
Instagram https://www.instagram.com/flowbehandlingar/
Facebook https://www.facebook.com/flowbehandlingar/

Tina Kindstedt

Sedan 2012 har jag aktivt arbetat med min själsliga utveckling och mitt skuggarbete. Genom meditation, regressionsterapi, naturvistelser, shamansk healing och reiki har jag läkt många sår hos mig själv och fått kontakt med mitt Sanna Jag.
Under våren 2016 gick jag kurserna Usui Reiki steg 1 och 2 hos Ania Munay. Samma år påbörjade jag även min tvååriga shamanska healingutbildning, hos Ania och Magnus Munay.
De läkande och kraftfulla verktygen jag fått i mina händer ger mig möjligheten att dela med mig till andra människor genom personliga behandlingar som skapas utifrån dina behov och min intuition. Min vision är att ge dig en trygg och utvecklande stund där du kan återhämta dig, men även våga ta steg framåt i ditt inre utforskande.Varmt välkommen precis som du är!
Hälsningar
Tina Kindstedt

Helen Bäcklund

Jag heter Helen Bäcklund och är utbildad samtalscoach inom psykosyntes psykologi. Det är en metod där man fokuserar på varje människas potential. Där man identifierar orsaker till olika beteendemönster och rädslor som kan ligga som hinder i livet. Därefter arbetar man för att finna sätt att ta sig framåt i livet, utifrån sin egen sanning och önskan. Med en ökad självkännedom, bättre självkänsla och ökat självförtroende blir det enklare att skapa de förändringar man önskar i sitt liv.

070 – 44 54 789

Sofia Fagerberg

 

Sofia jobbar med hudvårdsbehandlingar och säljer även hudvårdsprodukter och smink.
Sofia är coach inom NLP och har även utbildningar. mer info kommer