Terapeuter

Här nedan presenteras alla terapeuter som finns under Yinyoga Life.
För att boka behandlingstid kontaktar du den terapeut du vill gå till.

 

Lena TörnqvistJag heter Lena Törnqvist ock kommer att ha min klinik på YinyogaLife i höst o det ska bli jätteroligt❤

Hälsa o utbildningar har varit mitt intresse i livet ock jag har gått många utbildningar genom åren.
Jag är i grunden massör ock har varit spaterapeut i många år.
Mitt första samarbete var med en akupunktör ock det är en stor erfarenhet.
Att arbeta holistiskt innebär att vara en detektiv för att hitta grundproblemet till fysiska symtom.
Att nerver o muskler ock cirkulation fungerar samt att kroppens utrensingsorgan är optimala ock framför allt psyket påverkar mycket i vår kropp hur vi mår.
I det sista har jag läst o fokuserat på fascian/bindeväven som vänder ner på nya forskningsrön med smärta o värk, alltså bra med yoga….Det händer mycket just nu med forskning som pågår med just fascian där mycket är kopplat till problem med rörelseapparaten.
Jag kommer att jobba med en maskin som påverkar fascian, nerver o musklerna
Atlasbalans
Fasciavågsbehandling
Medicinsk Laser
Herba Plus metodiken/örter
Näring o kosttillskott
Ansiktszonterapi för hälsa o skönhet
Indian head massage
Massage
Vill hälsa alla välkommen till mina behandlingar 🤗
Hoppas vi ses

Kram Lena

070 – 96 58 785

Henrik Stjernqvist

Jag heter Henrik och är utbildad hos Axelsons gymnastiska institut i Göteborg och Stockholm samt certifierad massör enligt branschrådet Svensk Massage regler.

Hos mig kan du få klassisk massage som får dina trötta, ömma och stela muskler att bli mjuka och smidiga igen. Som komplement till massage eller som enskild behandlingsmetod använder mig både av koppning och medicinsk laser i mina behandlingar.

Verksamheten kommer succesivt att utvecklas och under hösten 2018 kommer även hypnoterapi finnas tillgängligt.

Titta gärna in på min hemsida: www.hstjernqvist.se

Varmt välkomna till mig!

Annika Döse 

Välkommen till Flow! I vår kropp strömmar ett konstant flöde av energier som påverkar hur vi faktiskt mår. Om dessa energier blockeras i t ex vårt meridiansystem, i våra chakran kan det leda till att vi känner oss nedstämda, ont i kroppen, sömnsvårigheter eller liknande.
Genom energibehandlingar som healing har jag hittat en metod att hjälpa människor och som certifierad EFT-coach erbjuder jag en behandlingsteknik och terapiform där du snabbt märker en förbättring som du inte trodde var möjligt. Med dessa behandlingsmetoder vill jag uppnå ett fritt flöde i din kropp för att nå ett förbättrat välmående.
Hoppas du tycker att detta låter spännande och är något som kan hjälpa just dig? Tveka inte att ta en kontakt med mig så möts vi.
Du bokar enklast din tid i länken nedan och du finner mer information om mig och mina behandlingsformer på min hemsida. Välkommen!

Boka tid https://www.bokadirekt.se/places/flow-16707
Annika mobil: 076-815 88 66
Mer info om mina behandlingar: http://www.flowbehandlingar.se/ 
Följ mig gärna på Facebook och Instragram.
Instagram https://www.instagram.com/flowbehandlingar/
Facebook https://www.facebook.com/flowbehandlingar/

Liselotte Andersson


Hej jag heter Liselotte Andersson jobbar som undersköterska och träffar väldigt många människor i slutet av sitt liv blir många möten med anhöriga och patienter. Det uppkommer många tankar vad gör vi med vårt liv hur ska vi tänka hur vill vi känna hur vill jag leva mitt liv. Är utbildad kundaliniyoga lärare , Yin yoga lärare och klangmassör.

Jag erbjuder en behandling som ger din kropp en möjlighet att slappna av första steget att kunna läka och hitta sej själv. Klangmassage och ljudheling ger kroppen en möjlighet att läka på alla nivåer använder också gong , klangskålar, kristallskålar, schamantrumman och andra ljudkällor. Varje cell fylls av energi och bryter blockeringar tänk på att kroppen består av 75% vatten perfekt för att ljudet ska fortplanta sig .

Välkommen till en underbar ljudresa

Bokning kommer att ske genom bokadirekt mitt företag heter Angelstouch

Går även att nås på mobil- 0760245354

Helen Bäcklund

Jag heter Helen Bäcklund och är utbildad samtalscoach inom psykosyntes psykologi. Det är en metod där man fokuserar på varje människas potential. Där man identifierar orsaker till olika beteendemönster och rädslor som kan ligga som hinder i livet. Därefter arbetar man för att finna sätt att ta sig framåt i livet, utifrån sin egen sanning och önskan. Med en ökad självkännedom, bättre självkänsla och ökat självförtroende blir det enklare att skapa de förändringar man önskar i sitt liv.

070 – 44 54 789

Sofia Fagerberg

 

Sofia jobbar med hudvårdsbehandlingar och säljer även hudvårdsprodukter och smink.
Sofia är coach inom NLP och har även utbildningar. mer info kommer

 

Lena Morin

Lena kommer ha guidade meditationer och änglamassage, som är en mjuk form
av helkroppsmassage. Hon erbjuder även healing.
Boka till 072 -179 70 15

Guidade meditationer bokas via Yinyoga Lifes bokadirekt

Sofia Fogelqvist

Jag heter Sofia Fogelqvist och delar rum med Sofia Fagerberg mfl, arbetar främst på torsdagar med samtalsbehandling för privatpersoner. Erbjuder samtal med KBT inriktning, sorgbearbetning samt relationscoaching. Har jobbat med egen firma ca 1 dag per vecka sedan jag startade 2012 och jag har tidigare hyrt rum vid Rörstrands center samt tagit emot kunder i anslutning till mitt hem. Hos Er på Yin yoga life trivs jag jättebra, så skön miljö!

När jag inte driver eget är jag anställd vid ett privat assistansbolag där jag idag agerar personlig assistent, arbetsledare och utbildare.

Hoppas vi ses vid tillfälle!💗