Vanja Thörnqvist Miles


Vanja Thörnqvist Miles – Yinyoga & Yoga lärare.

Jag är långt ifrån perfekt,
Har tillfrisknat från utbrändhet, två gånger, fick diagnosen atros i mina knän för ett par år sedan.
Har kämpat med övervikt och ätstörningar.
Men detta gör inte mig till en sämre människa, det gör mig rikare av erfarenhet. Jag är ödmjuk för livets svängningar och jag vet hur tufft det kan vara.
Därför vill jag att min studio ska vara en oas – en plats där alla kan känna sig bekväma och välkomna, oavsett förutsättningar, erfarenheter i livet.

Påbörjade min yogaresa 2001, då jag var en hängiven pilates utövare. Jag blev fast och gick en 1 årig Hatha yoga instruktör utbildning och mötte yinyogan 2008 via Biff Mithoefer. 2014 gick jag YY1 och YY2 hos AnneSophie Sjöblom på Yoga Devi.

Yinyogan har hjälpt mig genom svåra perioder i livet – där stressen fick ett starkt fäste. Jag är oerhört tacksam för att ha den erfarenheten då jag ständigt möter människor med liknade bakgrund. Jag tror på att alla kan utöva yoga och yinyoga men på olika sätt. I yogan kan vi mötas i våra olikheter.

Min resa började 2001 då en vän tyckte jag skulle testa yoga. På den tiden var jag en hängiven Pilates utövare och ratade yogan utan att direkt ge det en chans, efter ett par pass kände jag att något hände och blev fast i yogan.
Jag utövade hathayogan i ett par år innan jag tillslut utbildade mig som instruktör (200 timmar).

Yinyoga kom till mig 2008 via Biff Mithoefer,blev helt fast. Jag tog yinyoga till Lidköping och det gym som jag arbetade på. Det blev med en gång ett otroligt populärt inslag på schemat.
Sedan dess har jag spridit yinyoga på olika platser och gym i Skaraborg.
2014 förnyade jag av mina yinyoga kunskaper och gick YY1 och YY2 hos AnneSophie Sjöblom på Yoga Kungsholmen

Är medlem Nordiska Yogalärarförbundet (NY)

Jag gillar

yogakungsholmen.se
yogadevi.se
biffmithoeferyoga.com

http://www.x-forcefactory.se

Kontakta mig via mail vanja@yinyogalife.se