yinYOGA och X force

25 mars, 2019 0 av Vanja

Mobilens alarm ljöd 05:00 denna måndag. Det är för mig väldigt tidigt. Men jag studsade upp pigg som en lärka! Idag hade jag mitt första yinyoga pass på xforce för ett stort härligt morgonpiggt gäng. Trots den tidiga morgonen var passet fullt. Jag är imponerad.

Yoga och styrketräning har länge varit känt för att vara en perfekt kombination. Genom yoga kan man öka sin rörlighet och släppa spänningar som annars kan vara svårt att nå. I yogan får man även en god kroppskännedom som även är gynnsamt i annan träning.

X force erbjuder inte bara styrketräning med negativ träning (för övrigt bästa maskinerna!) men de erbjuder en mängd roliga gruppträningspass som zumba, afrodance,spinning, cirkelträning, step, tabata, boxning och nu även YINYOGA m.m listan kan göras lång och inom snar framtid kommer det bli mer yogapass 🙂

Alla mina gamla elever från yinyogalife får rabatt på årskort, då kan man nyttja allt i gymmet och gruppträning, och 10 kort – 10 korten gäller bara gruppträningen, men det är inte så bara med det stora utbud som X force har. 🙂

Varmt välkomna! //Vanja