Yinyoga på De La Gardiegymnasiet

I dag var det andra gången av tre jag var på De La Gardiegymnasiet och hade yinyoga för eleverna. Det är verkligen super kul att vara där. Öppna, glada och trevliga elever som ska sträcka på sig ordentligt då de verkligen tar till sig yinyogan fast det är ovant och ibland lite obekvämt. Yinyoga är inte alltid så lätt som många kan tro. Att sitta upp till 5 minuter i en position som kanske känns väldigt ovant är ibland jobbigt. Tankar på annat kommer och man kanske vill fly bort en stund och grejar då med håret, kläderna eller kikar runt på de andra. Att stanna i det där obekväma som kommer är en träning i sig. Jag har själv stunder då jag tycker att yinyogan är väldigt utmanande och speciellt då det är mycket som händer runt omkring i livet.Jag måste då ta ett par extra andetag och känna in vad som verkligen är viktigt just nu. Ibland landar jag och ibland rullar jag ihop mattan och ger upp. Mina elever på De la gardie skötte det galant i dag och jag ser verkligen fram emot nästa gång jag ska dit.  IMG_20150428_174257

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.