Yogalärare

Vanja Thörnqvist Miles – ägare av Yinyoga Life.

Jag är lärare i yinyoga, hathayoga, yoga core, restorativ yoga och mjuk yoga.
Mer information om mig finns under fliken ”om mig”

 

Sara Strand – Yinyoga lärare

Mitt namn är Sara Strand och jag ska hålla yin yoga på Yinyoga Life.

Jag kom i kontakt med yoga för ca 6år sedan då jag gick på en yinyoga klass som Vanja höll. Kände direkt att detta var något för mig! Har sedan dess utövat yinyoga och även det senaste året börjar med hatha yoga.

Under våren 2017 har jag utbildat mig till yinyoga instruktör på Yinyoga Life. Hoppas att jag ser flera av er på mina yinyoga pass framöver!

Sara har Yinyogan på söndagskvällarna.

 

Helen Bäcklund – Restorativ yoga, yinyoga & mjuk yoga för funktionshindrade

Jag heter Helen Bäcklund och är utbildad inom yinyoga och Restorative yoga som är väldigt värdefulla verktyg när man vill åstadkomma förändringar i sitt liv.

Men också om man bara vill få mer stillhet och en avslappning som går in i det parasympatiska nervsystemet, som då börjar läkas.
Vi kan alla bli drabbade av livet på olika sätt, och vi kan då hamna i ett tillstånd där det känns som livet står still. Det hände även mig. Efter jag fött min första dotter insjuknade jag väldigt snabbt. Jag sökte många läkare men det skulle ta hela 12 år innan jag fick diagnosen Hypotyreos. Jag var då så sjuk att jag blev sängliggande i 3 år. 2006 föddes min andra dotter med Down syndrom och autism och livet tog en helt ny riktning. För 3 år sedan hittade jag till yogan och det har gjort att jag hittat min inre balans. Det har helt enkelt förändrat mitt liv.
Varmt välkommen till Yinyoga Life ❤

Ulrika Woxlin – Medi Yoga och Livsyoga

Yoga & Meditation kom in i mitt liv med mitt första barn 2001. Insåg begränsningen att få egen tid och gick upp kl 04:00 på morgonen för att utöva yoga -och meditation. Tända min glöd, hämta livskraft och ny energi så jag kunde möta vardagen med högre medvetenhet och balans.
Livets förgänglighet och irrvägar vet ingen i förväg men jag är ständigt novis och nyfiken på livet och dess möjligheter…😌🙏🏼. Det jag har fått till mig i livets skede just nu är att jag ska ha tillit på min magkänsla/intuition och låta mig vägledas genom yogan-och meditationen. Den ger livet en så otrolig berikning och jag kan vara sann mot mig själv och andra. I am what I am❣♥ Sat Nam 🙏🏼(sanskrit och betyder jag är sann).
Jag är Cert. Internationell Livsyoga-och meditationslärare sen 2007.

Denna yogan grundar sig på kundaliniyogatraditionen med en otrolig verktygslåda med olika andningstekniker, ställningar, rörelser, stilla-och mer aktiva meditationer samt sångmantras. Vi jobbar även på ett spirituellt- och andlig nivå med våra chakran. Livsyogan/kundalini kallas också enkelt för ”hushållsyoga” dvs alla klarar att utföra denna yoga oavsett tidigare erfarenheter och begränsningar.

 

Lotta Berggren – Hatha yoga flow

Jag är numera gift och lever småbarnslivet och bonuslivet.
Jag har alltid varit otroligt intresserad av den alternativa världen. Framförallt yogans unika effekter!
För att behålla hälsan, att bearbeta mitt/sitt inre och att utvecklas som människa i alla dess skeden.  <3

Claudia Andersson Larsson – Yinyoga

Claudia är en glad och nyfiken kvinna som har en stor aptit på livet och yoga. Claudia är certifierad yinyoga lärare hos Yinyoga Life och barnyogalärare.
Hon har morgon yinyoga på tisdagar.

Helena Löfgren – Global Yoga

Global yoga är utformad utifrån nutidens rörelseproblematik. Rörelserna är mjuka, men intensiteten är ändå dynamisk och stark.
Den är passionerat personlig istället för formell.
Den är gammal och ny, den är öst och väst på en och samma gång.
Den är musik och poesi

Global yoga power
är inte avslappnande förrän du gett allt och upplevt allt med så många sinnen som möjligt!
Ett yogapass med musik och poesi som sammanflätar passet. Dynamiska men ändå mjuka rörelser, det finns influenser från flera olika yoga forner. Intensivt men passar alla nivåer.

Bästa hälsn Helena