Yogalärare

Vanja Thörnqvist Miles – ägare av Yinyoga Life.

Jag är lärare i yinyoga, hathayoga, yoga core, restorativ yoga och mjuk yoga.
Mer information om mig finns under fliken ”om mig”

Sara Strand – Yinyoga lärare

Mitt namn är Sara Strand och jag ska hålla yin yoga på Yinyoga Life.

Jag kom i kontakt med yoga för ca 6år sedan då jag gick på en yinyoga klass som Vanja höll. Kände direkt att detta var något för mig! Har sedan dess utövat yinyoga och även det senaste året börjar med hatha yoga.

Under våren 2017 har jag utbildat mig till yinyoga instruktör på Yinyoga Life. Hoppas att jag ser flera av er på mina yinyoga pass framöver!

Sara har Yinyogan på söndagskvällarna.

Lotta Berggren – Hatha yoga Flow


Hej, mitt namn är Lotta Berggren och jag har fått äran att få hålla yoga för Vanja.
Jag är en positiv och djup filosoferande småbarn och bonus mamma.
Min yogaresa började 2002 med min första Yogautbildning. Efter det har livet bestått av mycket yoga, både kurser för min egen utveckling och även hållit på Kurorten där jag jobbade i 13 år men även genom Medborgarskolan och genom mitt egna företag. Då främst en meditativ hatha yoga.
Under ett lugnt tempo och för det mesta i ett flöde landar vi i oss själva. Alla är välkomna!

Nu kör jag endast yoga här För Vanja! Ser fram emot våra möten!
Namasté!

Lotta har Hatha yoga flow på torsdagar.

 

Jonna Broberg – Vinyasa Flow 

Jag heter Jonna Broberg och har nu under hösten utbildat mig till yogalärare.

Jag kom i kontakt med yoga för snart 4 år sedan, då jag efter att jag fått mitt första barn, hamnade i en depression. Jag fick då tydligt klart för mig vilka positiva effekter yoga har på oss människor och kunde med hjälp av yogan ta mig ur nedstämdheten. Sedan dess har jag låtit yogan följa med mig genom livet, ibland mer och ibland mindre. Det jag nu vill är att dela med mig av den kunskap jag än så länge samlat på mig för att sprida yogans fantastiska egenskaper vidare!

Jonna har Vinyasa yoga flow på torsdagar

Helen Bäcklund – Restorativ yoga, yinyoga & mjuk yoga för funktionshindrade

Jag heter Helen Bäcklund och är utbildad inom yinyoga och Restorative yoga som är väldigt värdefulla verktyg när man vill åstadkomma förändringar i sitt liv.

Men också om man bara vill få mer stillhet och en avslappning som går in i det parasympatiska nervsystemet, som då börjar läkas.
Vi kan alla bli drabbade av livet på olika sätt, och vi kan då hamna i ett tillstånd där det känns som livet står still. Det hände även mig. Efter jag fött min första dotter insjuknade jag väldigt snabbt. Jag sökte många läkare men det skulle ta hela 12 år innan jag fick diagnosen Hypotyreos. Jag var då så sjuk att jag blev sängliggande i 3 år. 2006 föddes min andra dotter med Down syndrom och autism och livet tog en helt ny riktning. För 3 år sedan hittade jag till yogan och det har gjort att jag hittat min inre balans. Det har helt enkelt förändrat mitt liv.
Varmt välkommen till Yinyoga Life ❤
Helen har restorativ yoga på torsdagar och mjuk yoga för funktionshindrade på söndagar.
Leticia Flores – Vinyasa, Astanga yoga

Att finna ut vad som får en att känna sig lycklig är och har alltid varit av stort intresse för mig. Filosofin och praktiken av yoga har varit med mig sen mina tonår på ett mer eller mindre sätt, men det var inte förrän 2015 som jag bestämde att utbilda mig som yogalärare genom ett 500 timmar program hos Kamal Singh i Rishikesh, Indien. Enda sen jag kom hem från Indien har jag jobbat som yogalärare, dock ser jag mig själv som en student för livet. Ashtanga är min primära form av yogapraktik men övar även bl.a. Dharma-, Hatha-, Vinyasa- och Yin Yoga.

Under mina pass försöker jag att skapa en plats där du kan känna dig bekväm att utforska såväl dina fysiska som mentala styrkor och svagheter. Målet med min läran är att försöka underlätta din resa att hitta balans i och utanför salen.

När jag inte är på mattan läser jag heltid för att kunna plugga biomedicin på universitetet, och jobbar även som medicinsk massageterapeut och gruppträningsinstruktör här i stan.

Ser framåt att träffa dig!

Leticia har Vinyasa yoga på tisdagar

 

Helena Johansson – vikarierande yogalärare

Mitt första möte med yogan var för ca 15 år i Thailand och sedan dess har yogan hängt med mig som en kär vän i olika stor omfattning & i blandad form; Ashtanga, Power yoga, Vinyasa flow, Iyengar, & Yin yoga alltifrån 7 dagar i veckan till någon gång i månaden. Numera är jag dock beroende & vill ha min dagliga dos. Under årens lopp har jag försökt sprida min yogaglädje i Thailand & Sverige, både privat & i skolans värld. När jag slutligen valde att fördjupa mina kunskaper & utbilda mig föll valet på Yin yoga & det är jag såå glad & tacksam för. Jag tycker att Yin yogan har så mycket viktigt & fint att ge till alla.

Förutom yogan har jag lite av varje i bagaget men med en gemensamma nämnare – att få möjlighet att inspirerar, motivera & bidra till växande & till kärleksfulla möten, med oss själva och med varandra.

Jag är lärare, barn & ungdomscoach, balansinspiratör, mindfulnessinstruktör,  & samtalspedagog.

Jag hoppas att våra vägar möts!

Med kärlek och värme